Mar i Cel por Albert Guinovart

Titulo del libro : Mar i Cel
Fecha de lanzamiento : September 10, 2016
Autor : Albert Guinovart
Número de páginas : 120
ISBN : 848020804X
Editor : Editorial de Música Boileau, S.L.
Mar i Cel por Albert Guinovart

Descargue o lea el libro de Mar i Cel de Albert Guinovart en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Albert Guinovart con Mar i Cel

Un vaixell de pirates moriscos -tots ells expulsats de València l'any 1609- aborda i captura un vaixell català. Entre els passatgers del vaixell català hi ha una noia jove, Blanca, de família aristocràtica, i el seu pare, DON CARLES, militar i funcionari de la Inquisició.
La intenció dels pirates, capitanejats per Saïd, és obtenir un bon rescat pels homes presoners i vendre les dones al mercat d'esclaus d'Alger, pràctica habitual i documentada de l'època. Durant la travessia cap a Alger, les relacions d'odi entre les dues comunitats van esdevenint cada cop més dures i més tenses, per. entre BLANCA i SAÏD neix un corrent mutu de simpatia que no trigarà gaire a esdevenir un amor apassionat. Aix. fa que els pirates se sentin traïts pel seu capità i amenacin amb un motí, que gairebé arriba a dur-se a terme; per part dels cristians, representa la condemnació absoluta de Blanca per la seva traïció religiosa, social i racial.
Gràcies a la traïció de JOANOT, un dels pirates que és subornat pels cristians, aquests recuperen el control del vaixell i aconsegueixen de vèncer i eliminar els pirates, per. al moment que van a executar SAÏD, es troben que BLANCA es disposa a defensar-lo amb la seva pr.pia vida i s'enfronta amb la resta de cristians i amb el seu propi pare.
Finalment, després de tota una colla d'aventures, BLANCA i FERRAN proporcionen a SAÏD una petita xalupa perquè s'escapi, per. són descoberts per DON CARLES al darrer instant que dispara sobre SAÏD causant-li la mort.
BLANCA en veure-ho decideix suïcidar-se.
L'espectacle es clou amb una reflexió sobre les conseqüències dels odis racials i nacionals, amb totes les implicacions dramàtiques que aix. comporta.

(L'Espectacle MAR I CEL va ser estrenat per la Companyia DAGOLL DAGOM l'onze d'octubre de 1988 al Teatre Vict.ria de Barcelona)

Los más vendidos Libros