GR 270 - El Camí del Llobregat 1: 50.000: De Castellar de n'Hug al Delta de Llobregat (Senders de Catalunya) por Huguet i Estrada, Pol,Pujol Ferrer , Ferran

Titulo del libro : GR 270 - El Camí del Llobregat 1: 50.000: De Castellar de n'Hug al Delta de Llobregat (Senders de Catalunya)
Autor : Huguet i Estrada, Pol,Pujol Ferrer , Ferran
GR 270 - El Camí del Llobregat 1: 50.000: De Castellar de n'Hug al Delta de Llobregat (Senders de Catalunya) por Huguet i Estrada, Pol,Pujol Ferrer , Ferran

GR 270 - El Camí del Llobregat 1: 50.000: De Castellar de n'Hug al Delta de Llobregat (Senders de Catalunya) de Huguet i Estrada, Pol,Pujol Ferrer , Ferran está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Huguet i Estrada, Pol,Pujol Ferrer , Ferran con GR 270 - El Camí del Llobregat 1: 50.000: De Castellar de n'Hug al Delta de Llobregat (Senders de Catalunya)

Reseña del editor El GR del Llobregat és un recorregut lineal que ressegueix el riu Llobregat des de la seva capçalera, a Castellar de n'Hug, enmig de boscos pirinencs, fins al Delta del Llobregat, on el riu troba la Mediterrània. Es tracta d'un recorregut total de 180 km aproximadament, dividit en 9 etapes, i que inclou 9 mapes sencers, sense dificultats tècniques remarcables. Aquesta guia té per objectiu fer descobrir al caminant el patrimoni natural i humà d'uns territoris i paisatges ben diversos, units per diversos fils conductors. El més present de la guia és l'aigua del riu, que acompanya l'excursionista en la pràctica totalitat de la ruta, i que ha esculpit uns paisatges agrestes i espectaculars com les Fonts del Llobregat o el Congost del Cairat sota Montserrat, i d'altres de ben suaus i amables com el meandre de Castellbell o el Delta del Llobregat. Biografía del autor Pol Huguet i Estrada. Geògraf, excursionista i professor, és coautor de les guies senderistes La Sèquia de Manresa. 10 camins a l'entorn d'un canal medieval, La Catalunya rebel. 13 itineraris per la vall de la Gavarresa i Bages. 17 excursions a peu. Ha participat en estudis i publicacions sobre ecoturisme i patrimoni cultural, i ha col·laborat en l'elaboració d'itineraris de l'Anella Verda de Manresa. Ferran Pujol Ferrer és llicenciat en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2010 i s'ha especialitzat en els processos i fets geomorfològics dels territoris. Està vinculat a l'excursionisme del Bages. Ha publicat Viatge al cor de Catalunya. 20 indrets geològics i històrics al Geoparc de la Catalunya Central, juntament amb Jordi Piñero.

Los más vendidos Libros