Amor prohibit (Catalan Edition) por Coia Valls

Titulo del libro : Amor prohibit (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : February 4, 2015
Autor : Coia Valls
Número de páginas : 251
Editor : B DE BOOKS
Amor prohibit (Catalan Edition) por Coia Valls

Obtenga el libro de Amor prohibit (Catalan Edition) de Coia Valls en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Coia Valls con Amor prohibit (Catalan Edition)

La novel·la més personal de Coia Valls.

Una inoblidable història d'amor entre un sacerdot i la filla d'un noble rural, en la Catalunya del segle XV.

Durant el primer terç del segle XV Catalunya tot just aixeca el cap després de fams i epidèmies sense precedents, però la por encara continua sacsejant els seus habitants. La terra tremola com mai no s'havia vist abans i la vall de Camprodon és l'epicentre d'aquell infern.

Sota aquesta desolació neix la història d'amor entre en Marc Roselló, un sacerdot cridat a les més altes esferes de l'Església, i l'Agnès de Girabent, filla d'un noble rural de la Seu d'Urgell, que vol seguir les passes de metgesses com Margarida Tornerons o la jueva Floreta Sanoga.

Mentre lluiten contra una societat opressora i, també, contra les seves contradiccions més íntimes, els protagonistes trenen un cercle de protecció a l'empara de les relíquies de sant Valentí que descansen al monestir de Sant Benet de Bages. En Pardo, un poeta de l'època, tal com ratifica més tard l'estudiós Martí de Riquer, ja parlava del sant com a refugi dels enamorats.

En escenaris com Vic, Manresa, Camprodon o Sant Benet de Bages, l'Agnès i en Marc s'esforcen per acomodar la seva vida a uns sentiments dels quals mai no n'haurien sospitat la força.

Los más vendidos Libros