Castanyoles. L'estudi del ritme musical: Castanyoles. Llibre 3: L'estudi del ritme musical por Emma Maleras

Titulo del libro : Castanyoles. L'estudi del ritme musical: Castanyoles. Llibre 3: L'estudi del ritme musical
Fecha de lanzamiento : January 1, 2009
Autor : Emma Maleras
Número de páginas : 76
ISBN : 8480207876
Editor : Editorial de Música Boileau, S.L.
Castanyoles. L'estudi del ritme musical: Castanyoles. Llibre 3: L'estudi del ritme musical por Emma Maleras

Castanyoles. L'estudi del ritme musical: Castanyoles. Llibre 3: L'estudi del ritme musical de Emma Maleras está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Emma Maleras con Castanyoles. L'estudi del ritme musical: Castanyoles. Llibre 3: L'estudi del ritme musical

L'estructura d'aquest tercer llibre no està concebuda com la dels altres dos anteriors, en els quals s'anava avançant progressivament pàgina rere pàgina. Per contra, aquest volum consta de diverses parts ben diferenciades, cadascuna de les quals conté diferents formes de treballar els dits, com si es tractés de tres o quatre llibres separats que s'estudiessin simultàniament al llarg del curs.
El pla d'estudi d'aquest llibre es treballarà segons la combinació següent:
Exercicis previs. Es començarà, com en els llibres anteriors, amb la pràctica de les notes pesants. Es continuarà amb exercicis per a la pràctica de la síncope en figures de negra i amb lligadura i, tot seguit, amb un exercici de ritmes variats.
Després s'alternaran grups d'exercicis de la Primera part (Ritmes de tradició amb els dits 3r i 7è) amb un altre grup de la Segona part (Carretilla picada amb ritmes de tradició) ja que es tracta de dues maneres diferents de treballar els dits que es complementen mútuament.
Una vegada que s'hagin practicat a la velocitat del Primer període aquests dos grups d'exercicis, corresponents a la Primera i Segona part, es tornaran a practicar des del començament, a la velocitat del Segon període, i alhora es procedirà a la lectura de les obres senceres corresponents als exercicis practicats de la Tercera part, que està constituïda per un grup d'obres, que alternen els dibuixos rítmics amb les dues mans i que, com en els llibres precedents, inclouen dues velocitats: la d'estudi, més lenta, i la definitiva, a un tempo més ràpid. Segons el criteri del professor, es pot combinar aquesta Tercera part amb les anteriors.
Durant els últims minuts de cada sessió d'estudi es practicaran els exercicis de la Quarta part. Es reprendrà la pràctica de la "Carretilla relliscada desgranada", que ja es va introduir a la pàg. 40 del segon llibre. Aquesta quarta part és d'extraordinària importància en aquest tercer llibre. A la pàg. 51 s'explica la manera pro

Los más vendidos Libros